Marlon - Financieel Coach
arrow_drop_up arrow_drop_down

Iedereen in Nederland financieel Vrij!

Als je iets wilt in het leven, ga dan onderzoeken waar het geld vandaan kan komen. Ik weet dat een positieve mindset samen met een plan voor je financiën enorm gaat helpen bij het bereiken van je doelen.
Vaak zie ik dat mensen geld óf tijd tekort komen. Soms zelfs allebei. Wanneer je de beslissing neemt om financieel bewust te leven, dan kun je geld voor je laten werken, zodat je uiteindelijk minder hard hoeft te werken voor geld. En iedereen kan dit leren! 


Als je geld meer voor je laat werken dan creëer je meer vrijheid in je leven om te doen wat gelukkig maakt. In kleine stapjes kun je veel bereiken. 14 Jaar lang was ik werkzaam in de financiële sector. Als Financieel Adviseur hielp ik mijn klanten om meer uit hun geld te halen en alle financiële risico's in kaart te brengen en af te dekken. Ik merkte helaas dat mijn tips en adviezen niet altijd in de praktijk werden gebracht. Iets weten en er ook iets mee doen, dat zijn twee hele verschillende dingen. Geld gaat eigenlijk nooit alleen over geld. Geld gaat over gedrag. Je hebt elke dag een keuze: wat doe je wel en wat doe je niet?


Een gezonde financiële situatie begint in je hoofd. Daarom speelt mindset een grote rol in mijn coaching. Maar alleen werken aan mindset is niet voldoende. Vaak zie ik dat mensen bezig zijn met mindset en visualiseren, maar vergeten de praktische stappen te zetten die leiden naar financiële onafhankelijkheid. Beide is nodig! Je hebt een goede mindset in combinatie met financiële kennis en inzicht nodig om financieel gezond te zijn en te blijven. 


Mijn jarenlange kennis en ervaring heb ik voor je gebundeld. Eén stappenplan met 7 opeenvolgende eenvoudige stappen, waarmee iedereen meer geld en geluk in zijn leven kan ervaren. Ik wil zo eenvoudig mogelijk uitleggen wat er daadwerkelijk voor nodig is om financiële groei door te maken. En dat is niet alleen afhankelijk van je hele leven focussen op meer verdienen. 


Meer weten over dit stappenplan? Vraag het dan HIER het gratis e-book: in 7 stappen meer geld op je rekening aan. 

Waar je nu staat op financieel gebied maakt eigenlijk niet uit. Je kunt elke dag het besluit te nemen om ergens anders heen te gaan. Veel mensen denken dat de hoogte van je inkomen bepalend is voor een gezonde financiële situatie. Natuurlijk is een inkomen de basis en helpt een hoog inkomen om sneller te groeien. Maar ik zie in de praktijk mensen met een laag inkomen die prima rondkomen en mensen met een hoog inkomen in de problemen komen. Waar het werkelijk om gaat is hoeveel geld je overhoudt. Wanneer je naarmate je meer gaat verdienen net zoveel meer gaat uitgeven, dan loop je de kans om financiële vrijheid te bereiken mis. Je blijft op het punt waar je hard moet blijven werken voor geld. 


Ik kom in de praktijk veel mensen tegen die :

 • Hard werken zonder zichzelf ooit af te vragen: 'waarom'?
 • Meer uren werken dan nodig is, zelfs ten koste van hun gezondheid.
 • Niet weten hoeveel ze moeten verdienen om aan hun privé-uitgaven te kunnen voldoen.
 • Maand overhouden aan het eind van hun geld.
 • Geld verliezen als gevolg van gebrek aan financiële kennis.
 • Hun geld niet optimaal beheren, waardoor het minder waard wordt.
 • Hun rekeningen niet meer kunnen betalen in de toekomst en zich niet bewust zijn van het feit dat dit eraan zit te komen.
 • Blijven hopen op het winnen van de loterij. 

Jij wilt jouw eigen droomleven creëren en dus werk je hard. Maar wat gebeurt er met jouw geld nadat je het hebt verdiend? 


Je hebt een goed plan nodig voor je persoonlijke financiën. Realiseer je dat je elke EURO die je bespaart op zaken die niet écht belangrijk voor je zijn, ook niet hoeft te verdienen. Stel je eens voor dat geld voor jou gaat werken, in plaats van dat jij alleen maar heel hard werkt voor geld. Hoeveel vrijheid zou dat geven?


Ik hoor vaak in mijn omgeving uitspraken als: "dat zou ik wel willen, maar daar heb ik het geld niet voor". Zelf draai ik het liever om. Als je iets wilt in het leven, ga dan onderzoeken waar het geld vandaan kan komen. Ik weet dat een positieve mindset samen met een plan voor je financiën enorm gaat helpen bij het bereiken van je doelen. Je doet jezelf een groot plezier door hiermee aan de slag te gaan. En het hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn als je nu misschien denkt. Zeker niet wanneer je ervoor kiest om het niet alleen, maar samen te doen.


Ik help je, zodat je weloverwogen financiële keuzes kunt maken en meer tijd en energie gaat overhouden voor de dingen die belangrijk zijn in je leven.


Voel je onzekerheid of stress over jouw persoonlijke financiën? Ben je wel goed aan het verdienen, maar heb je geen idee waar het geld blijft? Verandert je financiële situatie? Of wil je gewoon meer uit je geld halen, leren hoe je beter voor je geld zorgt? Neem dan contact met me op.


Je kunt mailen naar contact@geldengelukkig.nl. Of bellen naar: 06-23227081.

Wil je starten met het opbouwen van vermogen?

GRATIS E-BOOK: In 7 stappen meer geld op je rekening

Het eenvoudige stappenplan voor meer geld en geluk


 • Verlos jezelf van financiële stress
 • Creëer meer vrijheid om te doen wat gelukkig maakt
 • Direct meer geld overhouden
 • Leer de misverstanden rondom geld
 • Wat slimmer omgaan met geld je kan opleveren
 • Eenvoudig en direct toepasbaar

Denk jij dat het nodig is om de loterij te winnen? Dan is dit boek voor jou!

Jouw geldvraag aan mij voorleggen? Je ontvangt 3 concrete tips waarmee je verder aan de slag kunt.  

Plan een geldstrategiesessie en we hebben via skype of telefonisch een gesprek. Woon je in de omgeving dan ben je ook van harte welkom om persoonlijk kennis te komen maken! De koffie staat klaar. 

Cookies