arrow_drop_up arrow_drop_down

Personal Finance voor vrouwen

Mijn missie is om ambitieuze vrouwelijke werknemers en ZZP-ers in Nederland  te inspireren om slimmer met geld omgaan. Mijn blog over Personal Finance zit vol met gemakkelijke tips om meer geld over te houden, meer te sparen en niet meer wakker te hoeven liggen van geldproblemen. Geld is een gereedschap, maar je moet wel leren hoe je ermee kunt werken. Je hebt een goede basis en een gemakkelijk systeem nodig voor je geldzaken. Weten hoe je dit kunt opzetten? Dit kun je bij mij eenvoudig leren in een online training. Klik op onderstaande button voor meer informatie.
Vaak zie ik dat vrouwen geld óf tijd tekort komen. Soms zelfs allebei. Wanneer je de beslissing neemt om financieel bewust te leven, dan kun je geld voor je laten werken, zodat je uiteindelijk minder hard hoeft te werken voor geld. En iedereen kan dit leren! 


Als je geld meer voor je laat werken dan creëer je meer vrijheid in je leven om te doen wat gelukkig maakt. In kleine stapjes kun je veel bereiken. 14 Jaar lang was ik werkzaam in de financiële sector. Als Financieel Adviseur hielp ik mijn klanten om meer uit hun geld te halen en alle financiële risico's in kaart te brengen en af te dekken. Ik merkte helaas dat mijn tips en adviezen niet altijd in de praktijk werden gebracht. Iets weten en er ook iets mee doen, dat zijn twee hele verschillende dingen. Geld gaat eigenlijk nooit alleen over geld. Geld gaat over gedrag. Je hebt elke dag een keuze: wat doe je wel en wat doe je niet?


Een gezonde financiële situatie begint in je hoofd. Daarom speelt mindset een grote rol in mijn coaching. Maar alleen werken aan mindset is niet voldoende. Vaak zie ik dat mensen bezig zijn met mindset en visualiseren, maar vergeten de praktische stappen te zetten die leiden naar financiële onafhankelijkheid. Beide is nodig! Je hebt een goede mindset in combinatie met financiële kennis en inzicht nodig om financieel gezond te zijn en te blijven. 


Waar je nu staat op financieel gebied maakt eigenlijk niet uit. Je kunt elke dag het besluit te nemen om ergens anders heen te gaan. Veel vrouwen denken dat de hoogte van je inkomen bepalend is voor een gezonde financiële situatie. Natuurlijk is een inkomen de basis en helpt een hoog inkomen om sneller te groeien. Maar ik zie in de praktijk vrouwen met een laag inkomen die prima rondkomen en mensen met een hoog inkomen in de problemen komen. Waar het werkelijk om gaat is hoeveel geld je overhoudt. Wanneer je naarmate je meer gaat verdienen net zoveel meer gaat uitgeven, dan loop je de kans om financiële vrijheid te bereiken mis. Je blijft op het punt waar je hard moet blijven werken voor geld. 


Ik kom in de praktijk veel vrouwen tegen die :

 • Hard werken zonder zichzelf ooit af te vragen: 'waarom'?
 • Meer uren werken dan nodig is, zelfs ten koste van hun gezondheid.
 • Niet weten hoeveel ze moeten verdienen om aan hun privé-uitgaven te kunnen voldoen.
 • Maand overhouden aan het eind van hun geld.
 • Geld verliezen als gevolg van gebrek aan financiële kennis.
 • Hun geld niet optimaal beheren, waardoor het minder waard wordt.
 • Hun rekeningen niet meer kunnen betalen in de toekomst en zich niet bewust zijn van het feit dat dit eraan zit te komen.
 • Blijven hopen op het winnen van de loterij. 

Heb jij daadwerkelijk inzichtelijk wat er gebeurt met jouw geld nadat je het hebt verdiend? Heb jij een stabiele basis en een goed systeem voor je geldzaken? Kijk hoe je dit kunt opzetten door middel van de online training: in 3 stappen je vermogen laten groeien


Ben jij een werknemer of ZZP-er en voel je onzekerheid of stress over jouw persoonlijke financiën? Ben je wel goed aan het verdienen, maar heb je geen idee waar het geld blijft? Verandert je financiële situatie? Of wil je gewoon meer uit je geld halen en minder stress ervaren? Neem contact op voor de mogelijkheden voor coaching door een professional via contact@geldengelukkig.nl.


Ben jij een werkgever en wil je graag iemand inschakelen die jouw werknemer kan helpen met het op orde brengen van geldzaken? Een werknemer zonder geldstress presteert beter op de werkvloer. Meer info? Neem dan contact op via contact@geldengelukkig.nl.


GRATIS E-BOOK: In 7 stappen meer geld op je rekening

Het eenvoudige stappenplan voor meer geld en geluk


 • Verlos jezelf van financiële stress
 • Creëer meer vrijheid om te doen wat gelukkig maakt
 • Direct meer geld overhouden
 • Leer de misverstanden rondom geld
 • Wat slimmer omgaan met geld je kan opleveren
 • Eenvoudig en direct toepasbaar

Denk jij dat het nodig is om de loterij te winnen? Dan is dit boek voor jou! Vraag het nu meteen aan.

Cookies