arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil je leren hoe je sneller en gemakkelijker schulden kunt aflossen of een financiële buffer kunt opbouwen?

Lees het e-book en ontdek welke 7 stappen zorgen voor meer geld op je bankrekening. 

Geen geld over?

Hoe komt het toch dat je aan het einde van de maand (te) weinig geld over hebt? Je hebt een goed inkomen, maar dat geld lijkt als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Waar blijft het? Je hebt je voorgenomen om te gaan sparen en dan valt er nét weer een onverwachte rekening op de deurmat die roet in het eten gooit. Wat kun je dan balen! Je vraagt je écht serieus af hoe andere mensen dit doen? Waarom lijkt iedereen in je omgeving genoeg geld over te hebben om leuke dingen te doen, terwijl jij steeds geld moet uitgeven als het niet uitkomt. 


Sparen kun je leren

Ik herken je probleem. Vroeger lukte het me nooit om te sparen. Ik werd ook niet enthousiast van sparen. Waarom zou ik dat doen? En had al helemaal geen zin om een planning voor geld te maken. Ik wilde lekker uitgeven. Tot ik erachter kwam dat geld nooit om geld gaat. Slimmer met geld omgaan betekent niet dat je minder geniet van geld. Je gaat juist veel meer rust en vrijheid ervaren. Je kunt een aantal specifieke stappen zetten om dit te bereiken én die stappen heb ik voor jou opgenomen in een e-book. Het is het eenvoudige stappenplan voor meer geld en geluk!


Gebrek aan geld is niet je grootste probleem, wat dan wel?

14 jaar lang werkte ik in de financiële sector o.a. als Financieel Adviseur. In die periode leerde ik ontzettend veel over geld. Vooral de praktische kant en hoe je er slim mee kunt omgaan. Maar ik zag ook dat klanten het vooral moeilijk vonden tijd vrij te maken en zich te verdiepen in financiële kennis. Niet het gebrek aan geld, maar het gebrek aan financiële kennis is het grootste struikelblok, waardoor mensen problemen en ongeluk ervaren over geld. 


Waar gaat geld over?

Geld gaat over vrijheid, geluk, onafhankelijkheid, persoonlijke groei en rust. Maar ook over gedrag, prioriteiten stellen, een doel hebben en keuzes maken. Bij veel mensen ontbreekt rust op financieel gebied, omdat de basis al niet in orde is. Je hebt een goed systeem nodig om je geld op een gemakkelijke manier te kunnen beheren. Dat kost in het begin misschien even moeite, maar je hebt er daarna jarenlang plezier van. Wil je weten hoe je een goede basis kunt creëren voor financiële rust? Kijk ook naar de online training: in 3 stappen je vermogen laten groeien.


Wil jij weten welke stappen jij kunt zetten om financiële stress te voorkomen en je spaarpot te laten groeien? Download hieronder het e-book.

In 7 stappen meer geld op je rekening

Het eenvoudige stappenplan voor meer geld en geluk.

Je leert:

 • Hoe je kunt voorkomen dat financiële problemen ontstaan nu en in de toekomst.
 • Wat je moet doen als je wilt beginnen met sparen.
 • Hoe je zorgt voor financiële rust en vrijheid in je leven.
 • Wat je nu nodig hebt om geld leuker te maken
 • Wat je nodig hebt om gelukkiger te worden met geld.
 • Eenvoudig beschreven met tips die je direct kunt toepassen. 

Net begonnen aan je boek en in één keer uitgelezen! Super om te lezen. Ik ben meteen met je tips aan de slag gegaan. 

Sanne

Waarom zou je genoegen nemen met een situatie die je niet gelukkig maakt? Waarom zou je géén actie ondernemen om de manier waarop jij nu met geld omgaat en de manier waarop je nu over geld denkt te veranderen? Je hoeft geen genoegen te nemen met iets waar je niet blij van wordt. Je kunt altijd kiezen om te leren, om te groeien. En je hoeft zeker niet alles alleen te doen, alles zelf te weten. Geld is voor sommige vrouwen nu eenmaal geen onderwerp waar ze warm voor lopen, maar het kan écht leuk worden. 

Wanneer wordt geld leuk?

 • Als je gaat begrijpen hoe het werkt.
 • Als je er grip op gaat krijgen.
 • Als je leert hoe je er anders naar kunt kijken.
 • Als je weet hoe je je frustraties kunt loslaten.
 • Als je het samen met anderen aanpakt.
 • Als je een systeem hebt dat voor je werkt, zodat jij minder tijd hoeft te besteden aan je geldzaken.

Meer lezen? Vraag het handige e-book dan nu aan en ga aan de slag met 7 stappen voor meer geld op je rekening.

Vraag dit gemakkelijke stappenplan direct aan!

Zo fijn om aan het einde van de maand geld over te hebben!

Elles

Cookies