Geld maakt niet gelukkig, grip op geld wel!
arrow_drop_up arrow_drop_down

Geld maakt niet gelukkig. Grip op geld wel!

Wat zou het voor jou betekenen om genoeg geld te hebben?


Tijdens het INTENSIVE coachingstraject zorgen we er samen voor dat je grip krijgt op geld, zodat het je gaat lukken om geld te sparen voor de dingen die jij belangrijk vindt! 6 Maanden lang gaan we aan de slag om jouw spaarplan te maken en uit te voeren. Ik leer je de vaardigheden die je nodig hebt om financieel gezond te blijven. 


Vraag een gesprek aan en kom erachter of het INTENSIVE coachingstraject bij jou past!

Heb je geen idee hoeveel geld je uitgeeft? Je zou wel willen sparen, maar het lukt niet. Je vindt geld ingewikkeld en als je er iets aan moet doen, dan voelt dat als huiswerk. Je weet dat je een keer in je administratie zou moeten duiken, maar als je er alleen al aan denkt dan zakt de moed je in de schoenen. Waar moet je beginnen?

Je hoeft niet alles zelf te doen. Tijdens het INTENSIVE coachingstraject help ik jou om orde te krijgen in chaos. Samen zorgen we voor een systeem waarmee jij grip op geld krijgt en houdt. 

Stel je voor dat jij je grootste uitdaging op het gebied van geld gaat oplossen? Dat het je gaat lukken om geld over te houden voor belangrijke en leuke dingen? Hoeveel zou je dat opleveren? 

Wat kun je verwachten van het INTENSIVE coachingstraject

 • 6 Maanden begeleiding bij het op orde krijgen van jouw geldzaken.
 • 1 Samenwerkdag waarop we bij jou thuis de administratie helemaal gaan doorspitten. Aan het einde van deze dag heb je inzicht, overzicht en een spaarplan.
 • Na deze dag volgen 12 online groepstrainingen (elke 2 weken) waarin ik je verder help een goed systeem voor geld te implementeren. 
 • Toegang tot de onine training: In 3 stappen je vermogen laten groeien met alle bijbehorende bonussen.
 • Toegang tot de speciale facebookgroep waarin ik nog meer financiële kennis met je deel.
 • Extra: 3 Maanden extra gelegenheid om je vragen bij mij neer te leggen. In totaal dus 9 maanden helpdesk.

Na wat aarzeling heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een afspraak gemaakt om inzicht te krijgen in mijn financien. Iedere maand was het geld op, en waar het gebleven was? Geen idee. Marlon heeft mij inzicht gegeven, ik snap waar het blijft en ik zie waar ik op kan besparen om toch wat over te houden aan het einde van de maand.

Ik denk dat veel collega-ondernemers heel veel plezier hebben van het inzicht wat Marlon je kan geven!

Kathelijn van Dongen - www.natuurlijkbijkaat.nl

Toen ik Marlon voor de eerste keer sprak had ze meteen mijn aandacht. Zij is dé persoon die mij kan helpen met het organiseren van mijn geldzaken én met het opbouwen van vermogen. Ik ben redelijk laks als het gaat om mijn administratie, ik weet dat ik er meer winst uit kan halen alleen wist ik niet goed hoe ik moest beginnen. Nadat Marlon me bij de hand heeft genomen en het spreadsheet samen met mij heeft ingevuld, kreeg ik veel inzichten. Zelf zou ik hier niet de tijd voor hebben genomen maar samen met Marlon werd het zelfs leuk. Door haar kennis en adviezen bleef ik geboeid. Dit is echt life changing, ik zal niet meer terug gaan naar hoe ik het voorheen deed. Dat er zoveel kan veranderen door inzicht te krijgen. Marlon haar aanpak is positief, niet terugkijken maar vooruit en daar de verandering in aanbrengen. Haar persoonlijke aandacht en coaching is heel waardevol. Ik kan nu meer uit m’n leven halen en financiële vrijheid creëren. 

Kristel van Herpt - www.kristelvanherpt.com

Samenwerkdag

Dit is dag 1 van onze samenwerking. De start van het traject dat in totaal ongeveer 6 maanden zal duren. Ik kom bij jou thuis om alle papieren door te spitten. Nadat je me alle papieren hebt overhandigd en ik een beeld heb bij jouw vragen en wensen ga ik aan de slag. Ik bekijk je inkomsten, uitgaven, bezittingen en schulden en maak hiervan een overzicht. Aan het eind van de dag weet je hoe je er financieel voor staat en samen maken we jouw spaarplan. De komende 6 maanden ga ik je verder helpen bij het uitvoeren van dit plan.

Online live groepstraining elke 2 weken

Je gaat aan de slag met de actiepunten die zijn voortgekomen uit de samenwerkingsdag. Elke 2 weken is er een trainingsavond in een groep waarin ik je verder ga helpen met de implementatie van je spaarplan. Je kunt vooraf al je vragen stellen en deze zullen worden beantwoord in de eerstvolgende training. 

In totaal zijn er dus 12 trainingsavonden waaraan je kunt deelnemen. 

Online training

Naast mijn persoonlijke begeleiding heb je toegang tot de online trainingsgeving waarin ik kennis voor je verzameld heb. 

In deze omgeving vind je onder andere informatie over:

 • Jouw geldtype
 • Financiële planning
 • Besparingstips
 • Sparen voor pensioen
 • Geld en gedrag

En nog veel meer.

Je bent niet alleen

Ondertussen heb ik heel wat mensen op weg geholpen op finnacieel gebied. Met mijn klanten wil ik in contact blijven en blijven ondersteunen. Via de speciale facebookgroep geef ik antwoord op algemene vragen en deel ik kennis of dingen die actueel zijn. Ook jij mag je kennis en bevindingen delen. Zo ontstaat een mooie wisselwerking en verzamelplaats van kennis en ervaring. Je blijft gemotiveerd om financieel bewust aan de slag te blijven - ook na dit traject - en hebt contact met mensen met vergelijkbare doelen en dromen die graag financieel bewust willen leven. 

Direct contact 9 maanden

Tijdens het traject kun je ook via What's app contact met me opnemen. Ik denk met je mee, beantwoord je vragen en zal je ondersteunen wanneer dat nodig is. Soms zal ik je vragen direct beantwoorden, soms zal ik ze beantwoorden meenemen voor de eerstvolgende training. Na het traject van 6 maanden is er nog 3 maanden langer gelegenheid om me vragen te stellen via deze weg. 

Van mij kun je verwachten dat ik alles zal doen om je te helpen. Ik gun je dat je met energie dit traject kunt doorlopen! Ik vind het belangrijk dat de energie hoog blijft, ook als het even tegenzit. 

Waarom preventie?

Schulden of financiële problemen kunnen in veel gevallen voorkomen worden. Helaas blijkt dat veel mensen te laat hulp krijgen. De bijbehorende stress wanneer er niet tijdig actie ondernomen wordt kan grote gevolgen hebben voor de persoon. Financiële stress kan invloed hebben op ons IQ. Onderzocht is dat het IQ van een persoon met financiële stress kan met gemiddeld 13 IQ punten dalen. (Bron: Schaarste, hoe gebrek aan tijd en geld ons gedrag bepalen van Sendhil Mullainathan)


Zo kan het gebeuren dat iemand die onder 'normale' omstandigheden prima in staat is om verstandige financiële keuzes te maken, nu als gevolg van stress hier niet uitkomt. Zonder hulp is het dan bijna onmogelijk om uit de situatie te stappen. Het is dus helemaal niet vreemd als jij het gevoel hebt dat het je zelf niet lukt. Bovendien kost het tijd en moeite om financiële kennis tot je te nemen. Een expert is niet vanzelf een expert geworden. Hoe streng ben je voor jezelf als je denkt alles zelf te moeten weten!? Blijf niet rondlopen met zorgen en vragen. Schakel iemand in die je kan helpen. Onderneem op tijd actie!


Veel voorkomende gevolgen van financiële stress: 

 1. Oververmoeidheid
 2. Hoofdpijn
 3. Slapeloosheid
 4. Verlies aan productiviteit van minimaal 20% (Bron NIBUD)
 5. Hoger ziekteverzuim

Gelukkig komt hier in onze maatschappij steeds meer aandacht voor een preventieve aanpak van financiële problemen. Een fulltime werknemer die in financiële stress verkeerd kost de werkgever gemiddeld € 13.000,- per jaar (Bron: NIBUD). Om deze reden zijn werkgevers gelukkig steeds vaker bereid mee te denken over het bekostigen van een traject ter voorkoming van schulden. Indien je in loondienst bent kun je bij de werkgever naar mogelijkheden informeren.


Als zelfstandig ondernemer kosten geldproblemen je dus ook geld. Blijf daarom niet te lang rondlopen met financiële stress, maar zoek naar mogelijkheden om hulp in te schakelen. Hoe eerder je erbij bent hoe gemakkelijker jou probleem is op te lossen. Je hebt inzicht nodig in het probleem voor je het kunt oplossen. 

The title for your content

Wat heb je nodig om weer te kunnen genieten van financiële rust, onafhankelijkheid en vrijheid. Veel mensen denken een goed inkomen je financieel gezond houdt. Uit ervaring weet ik: dit is niet de doorslaggevende factor. Bij mensen met een goed inkomen zijn de financiële problemen vaak groter. Omdat zij ook hoge vaste lasten hebben. Daalt een inkomen en is er geen reserve? Dan leidt dit snel tot problemen. Met een hoog inkomen is het dus extra belangrijk om op tijd financieel advies in te winnen. 

Wat heb je nodig voor een financieel gezond leven?

Uit onderzoek blijkt dat dit de doorslaggevende factoren zijn voor een financieel gezonde toekomst:

 • Vaardigheden zijn belangrijk, met name het hebben van overzicht, inzicht en plannen.
 • Nog belangrijker is de persoonlijke houding. Een korte termijnvisie hebben en snel aan verleidingen toegeven vergroot de kans op problemen. 
 • Spaarbehoeftig zijn verkleint de kans op problemen. 
In het INTENSIVE coachingstraject gaan we daarom aan de slag met deze drie punten. Aan het einde van het traject heb je de volgende dingen geleerd en gedaan:
 • Vaardigheden: inzicht en planning.
 • Je spaarplan gemaakt.
 • Hulp bij starten met uitvoeren van je spaarplan.
 • Coaching en begeleiding op het gebied van mindset en gedrag.
 • Antwoord op specifieke vragen.

De investering voor dit volledige traject bedraagt € 1.750,- (exclusief BTW).

Heb jij interesse in dit traject? Plan dan een geldstrategiegesprek. Samen bekijken we of het INTENSIVE coachingstraject bij je past. 

Cookies