arrow_drop_up arrow_drop_down

Bedankt voor je interesse in het geldstrategiegesprek

Wegens drukte is het op dit moment helaas niet mogelijk om een geldstrategiegesprek met mij in te plannen. Je mag het formulier wel gebruiken om contact met me op te nemen of je mag rechtstreeks een mailtje sturen met je vraag naar contact@geldengelukkig.nl. Ik kijk dan wat ik voor je kan doen. Mocht ik zelf geen ruimte hebben om je verder te helpen dan kan ik je wellicht doorverwijzen. Ook kun je nu tijdelijk gebruik maken van mijn zeer laag geprijsde aanbod om de online training te volgen waarin ik je leer hoe je een heel handig systeem voor je geld kunt opzetten. Deze training heeft al veel mensen geholpen. Voor informatie klik op de button hieronder.

Start meteen met de online training

Meer geld overhouden

Jij hebt (samen met je partner) een goed inkomen, maar toch kom je regelmatig geld tekort. Je vraagt je af: waar is het geld gebleven? Het vliegt eruit! Je houdt ervan om leuke dingen te doen en te genieten van het leven. Je geniet ervan om lekker te gaan shoppen, uit eten of leuke dingen doen met je gezin. Het geeft je een goed gevoel. Omgaan met geld is nooit je sterkste kant geweest. Je kunt verrast worden door een rekening en daar baal je van. Je zou graag willen dat er een gemakkelijke manier is om je geldzaken te organiseren en grip te krijgen op geld. 

Vrijheid en vertrouwen

Hoe zou het voor je zijn als je verlost bent van geldstress? Als je meer vertrouwen krijgt in geld? Wat zou het je opleveren als je leningen gaat aflossen? Hoe zou het voor je voelen als je spaarrekening zou groeien? Als je geld om een slimme manier zou kunnen investeren? Hoeveel vrijheid zou dat opleveren?

Overweeg je om samen met mij te werken aan je financiƫle vrijheid? Plan een afspraak voor een geldstrategiesessie. Samen bekijken we wat je financiƫle vrijheid in de weg staat en welke acties je kunt ondernemen om rust te krijgen op het gebied van geld. Dit is een telefonisch gesprek van 30 minuten. Gratis en vrijblijvend!

Wat kun je verwachten?

Wat gaan we doen tijdens een geldstrategiesessie? Na een korte kennismaking gaan we bekijken wat je nodig hebt om grip te krijgen op geld in ieder geval voor de komende 12 maanden. 

  • Je krijgt inzicht in je grootste frustraties en verlangens op het gebied van geld.
  • Je krijgt inzicht in obstakels en blokkades die jou ervan weerhouden om grip te krijgen op je geld. 
  • Je krijgt 3 concrete tips waarmee je jouw doelen kunt bereiken.

Samen bepalen we of ik je verder kan helpen bij het bereiken van je doelen. Mocht dit het geval zijn, dan doe ik je hiervoor een aanbod. 

Cookies